Review-loopbaantraject-Helma

Review Helma

Na diverse rollen in verschillende organisaties, mooie projecten, afronden van een master in Business Administration en een buitenland avontuur bleef bij mij de vraag knagen: hoe ontdek ik nu wat er écht bij mijn persoonlijkheid past? En hoe kan ik alle ervaringen opgedaan in persoonlijke ontwikkeling, studie en werk gebruiken om te komen tot de juiste keuzes voor het vervolg van mijn loopbaan? Ik had behoefte aan een spiegel, iemand die de vragen stelt die ik mijzelf niet stelde.

Na eerste intakegesprekken met diverse coaches heb ik gekozen om te gaan werken met Lieneke. Zij maakt écht een coaching traject op maat, springt in op wie je bent als persoon en zorgt dat opdrachten passend zijn bij jouw vraag en persoonlijkheid. Lieneke maakt je bewust van waar je zit in een keuzeproces en waar je keuzes op baseert of hebt gebaseerd in het verleden.

Ik heb de coaching als zeer verfrissend ervaren, waarbij de combinatie van praktische opdrachten, persoonlijkheidstesten op basis van het TMA-gedachtegoed en de juiste vragen stellen voor mij hebben gezorgd voor life-changing inzichten. Ik heb een nieuw vakgebied ontdekt, de Culturele Antropologie, wat ik graag wil gaan inzetten in het vervolg van mijn loopbaan. Ik ga weer studeren! Een tweede master in een vakgebied wat ik niet kende en waar ik niet op uit gekomen was zonder dit traject. Dit traject heeft me geleerd dat het goed is de tijd te nemen voor keuzes, te onderzoeken waarom een keuze echt bij JOU past. Ik beveel Lieneke van harte aan als coach als je bereid bent om écht in de spiegel te kijken.