Keuzecoach Lieneke Arts

May your choices reflect your hopes. Not your fears. – Nelson Mandela –

Mijn naam is Lieneke Arts. Een enthousiaste, eerlijke en betrokken coach en trainer. Ik heb me gespecialiseerd in het faciliteren van keuzeprocessen bij (studie)loopbaan- en levensvragen. Ik ben creatief, sensitief en ambitieus.

Als coach spreek ik je aan op je talenten, ambities en mogelijkheden.
Als trainer deel ik mijn kennis, ervaring en kunde met jou.
Als keuzespecialist inspireer en leer ik je positieve en duurzame keuzes maken.

Het is mijn missie om je te inspireren en te helpen om vanuit een heldere visie bewuste keuzes te maken en daarmee leiding te nemen over je leven.

Duurzame en weloverwogen keuze

De keuze maak ik niet voor jou, de keuze maak je zelf. We gaan met elkaar in gesprek en met behulp van kritische vragen, uitdagende oefeningen en afwisselende opdrachten help ik je om keuzes te maken vanuit jouw persoonlijke waarden en behoeften. Zo kun je gemotiveerd en vol vertrouwen nieuwe stappen zetten in jouw toekomst.

Ervaren keuzecoach

In 2009 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Dat was een keuze die snel gemaakt was en waar ik nog steeds trots op ben. Ik gaf mijn zekerheid op, maar kreeg daar veel vrijheid voor terug. Ik startte als studiekeuzecoach bij het Oriëntatiejaar van de Hogeschool van Amsterdam en werd later trainer en coach bij Breekjaar, een avontuurlijk tussenjaar voor jongeren. Daarnaast werkte ik ook nog voor verschillende andere organisaties. Bezoek mijn LinkedIn profiel om meer te lezen over mijn professionele achtergrond.

Een leven lang leren

In de loop der jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en in de kunst van het kiezen. Na mijn studies Culturele & Maatschappelijke Vorming en Docent omgangskunde volgde ik ook nog verschillende andere opleidingen en trainingen. Ik neem maandelijks deel aan een intensieve supervisiegroep die me scherp houdt, inspireert en begeleidt op het gebied van integrale bewustzijnsontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Professionele begeleiding

Bij de Balansgroep heb ik de post-hbo en NOBCO-practitioner/EQA geaccrediteerde opleiding gevolgd tot life- & loopbaancoach. Daarnaast ben ik gecertificeerd TMA Professional.

Ik help je graag bij jouw keuze

Sta je voor een lastige keuze? Wil je jezelf verder ontwikkelen en bewuste keuzes leren maken? Ik help je graag! Heb je vragen of wil je meer weten over hoe ik je kan helpen? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken