Keuzecoach Lieneke Arts

Ik ben Lieneke Arts. Coach en trainer, gespecialiseerd in het begeleiden en faciliteren van keuzeprocessen.

Als coach spreek ik je aan op jouw talenten, ambities en mogelijkheden. Als trainer deel ik mijn kennis, ervaring en kunde met jou. Als keuzespecialist leer ik je geïnspireerde, bewuste en duurzame keuzes maken.

Ik vraag door, daag je uit en ik inspireer je om authentieke keuzes te maken en het lef te tonen om de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen te dragen.

Duurzame en weloverwogen keuze

De keuze maak ik niet voor jou, de keuze maak je zelf. We gaan met elkaar in gesprek en met behulp van kritische vragen, uitdagende oefeningen en afwisselende opdrachten help ik je om keuzes te maken vanuit jouw persoonlijke waarden en behoeften. Zo kun je gemotiveerd en vol vertrouwen nieuwe stappen zetten in jouw toekomst.

Ervaren keuzecoach

In 2009 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en voor mezelf te beginnen. Een keuze waar ik nog steeds trots op ben. In de loop der jaren heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt als coach en trainer op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Door mijn ervaring als (studie-)keuzecoach en door belangrijke keuzes die ik zelf gemaakt heb, heb ik geleerd dat kiezen een krachtige tool is om je leven naar eigen inzicht vorm te geven. Als je de kunst van het kiezen eenmaal onder de knie hebt zal je ervaren dat kiezen makkelijker wordt en zal je er steeds meer plezier in krijgen.

Professionele begeleiding

Mijn opleiding tot life- & loopbaancoach heb ik gevolgd bij De Balansgroep in Driebergen. Dit is een post-hbo en NOBCO-practitioner/EQA geaccrediteerde opleiding. Daarnaast ben ik gecertificeerd TMA professional.

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen als coach en vind het belangrijk op de hoogte te blijven van mijn vakgebied. Daarom ben ik aangesloten bij de NOBCO. Dit is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. www.nobco.nl

Wil jij ook leren kiezen?

Wil je hulp bij het maken van een lastige keuze? Wil je leren hoe je gemakkelijker de juiste keuzes maakt? Heb je vragen of wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie. Ik help je graag!

Opdrachtgevers

Logo's opdrachtgevers