Training: de kunst van het kiezen

To live is to choose. But to choose well, you must know who you are and what you stand for, where you want to go and why you want to get there. – Kofi Annan –

Heb je moeite met het maken van keuzes? Ben je op zoek naar meer verdieping en voldoening in je leven? Ben je moe van al die ballen die je in de lucht probeert te houden? Wil je jezelf beter leren kennen en van daaruit keuzes leren maken die passen bij het leven dat je wilt leiden?

Durf te kiezen

Het vergt moed om bewust stil te staan bij het punt waarop je bent aanbeland in je leven. Om jezelf af te vragen waar het leven voor jou werkelijk over gaat. Het vraagt lef om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, krachtige keuzes te maken en te leren vertrouwen op je eigen kompas. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen!

Doe mee met de training

Tijdens deze driedaagse training daag ik je uit te kiezen voor dat wat werkelijk klopt voor jou. Ik help je omgaan met de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Je zet een stip op de horizon waarmee je richting geeft aan je leven met je kernwaarden als kompas.

Wat we gaan doen

Tijdens de training kijken we naar je leven tot nu toe en naar jouw wensen voor de toekomst. Met behulp van kritische vragen, uitdagende oefeningen en afwisselende opdrachten onderzoek je jouw persoonlijke waarden en behoeften, denk je na over jouw bijdrage aan de wereld en maak je concrete plannen. Tussendoor leer je hoe een keuzeproces eruitziet, welke valkuilen en keuzestijlen er zijn en welke stappen je moet zetten om authentieke, positieve en duurzame keuzes te maken. En omdat verandering vaak ook spannend is, is er natuurlijk ook aandacht voor dat wat je tegenhoudt om nieuwe stappen te zetten. We werken in een kleine groep waardoor er voldoende ruimte is voor uitwisseling en inspiratie.

Het programma is opgebouwd vanuit 3 pijlers:

  1. Bewustwording: wie ben ik, wat kan ik, wat wil nou echt?
  2. Kiezen: bewuste en weloverwogen keuzes (leren) maken
  3. Actie: doelen stellen, plannen maken en uitvoeren

De training zal je helpen om vanuit een heldere visie krachtige keuzes te maken voor jouw toekomst.

Resultaat

  • Je weet hoe je positieve, authentieke en duurzame keuzes maakt
  • Je weet wat jouw persoonlijke kernwaarden zijn
  • Je hebt een heldere visie op jouw leven en/of loopbaan
  • Je hebt een concreet actieplan waarmee je jouw wensen kunt realiseren
  • Je ervaart meer rust, richting en voldoening in je leven

Eerstvolgende training

Op dit moment staat er geen training gepland. Wil je graag meedoen? Stuur me dan een mailtje met je gegevens, dan houd ik je op de hoogte van nieuwe activiteiten!

Ja, ik doe mee!