Loopbaancoaching

You’ve got to find what you love. So keep looking until you find it. Don’t settle. – Steve Jobs –

Begin ik voor mezelf of blijf ik voor mijn baas werken? Solliciteer ik voor eenzelfde functie of gooi ik het roer om? Mijn werk is best leuk, maar past het nog wel echt bij mij? Ik wil nieuwe dingen leren, maar waar kan ik me het beste in ontwikkelen? Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Ik help je graag het antwoord vinden op jouw persoonlijke loopbaanvraag.

Doen wat bij je past

Je bent het meest gemotiveerd, succesvol en betrokken wanneer je werk doet dat aansluit bij je behoeften, talenten, waarden en visie. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je het antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt voor mijn carrière? Investeer dan nu in je toekomst en kies voor het loopbaantraject.

Wat we gaan doen

Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw situatie en bepalen het doel van jouw loopbaantraject. Omdat verandering en keuzes maken tijd vragen werk ik niet met losse sessies, maar met een intensief loopbaantraject waarbij we in een periode van 4 tot 6 maanden 8 keer bij elkaar komen en uitgebreid stilstaan bij je leven en loopbaan tot nu toe en bij je dromen voor de toekomst.

Met behulp van kritische vragen en inzichtgevende oefeningen help ik je een antwoord vinden op jouw persoonlijke loopbaanvraag. Ik daag je uit naar jezelf te kijken. Ik inspireer je en moedig je aan om concrete stappen te zetten richting werk dat je voldoening geeft. Werk waar je energie van krijgt en dat past bij wie je daadwerkelijk bent.

Je leert bewuste keuzes maken en het lef te tonen om de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen te dragen. Daarmee ben je gelijk goed voorbereid op alle keuzemomenten die in de toekomst nog op je pad komen.

Het loopbaantraject is opgebouwd vanuit 3 pijlers:

  1. Bewustwording: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nou echt?
  2. Kiezen: weloverwogen en duurzame keuzes (leren) maken
  3. Actie: doelen stellen, plannen maken en uitvoeren

Tussen de coachsessies door ontvang je opdrachten voor thuis. En omdat iedereen anders is, stemmen we de exacte inhoud van je coachtraject af op jouw behoefte en situatie.

De TMA Methode helpt je loopbaankeuzes maken

Voor het loopbaantraject maak ik gebruik van de TMA Methode. Deze methode maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door inzicht te geven in je drijfveren, talenten, interesses en ontwikkelmogelijkheden. Je ontdekt waar je energie van krijgt en in welke omgeving je het beste tot je recht komt. De inzichten die de TMA analyses je geven helpen je betere keuzes maken. Voor je loopbaan, maar ook voor je verdere leven.

Investering

1925 euro (incl. btw)

Vergoeding

Vaak hebben werkgevers budget beschikbaar voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Check hoe het zit bij je leidinggevende.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je vragen over het loopbaantraject? Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken