Review-loopbaantraject-Daphne

Review Daphne

Op het moment dat ik het gevoel had compleet vast te zitten, kwam ik Lieneke wederom tegen op Instagram. In een ver verleden had ik al eens een interessante workshop gevolgd van haar via DeBroekriem (nu JobOn). Toen ik een post van haar zag op Instagram had ik al verschillende werkrichtingen uitgeprobeerd, wist ik niet wat ik met mijn huidige baan wilde en zat ik thuis met depressieklachten. Ik vertelde mezelf al jaren dat ik slecht was in keuzes maken. Hier wilde ik aan werken, met de focus op keuzes maken over mijn toekomstige loopbaan. Tijdens de eerste sessie voelde ik me erg op mijn gemak bij Lieneke en maakte de schaamte die ik voelde over mijn huidige situatie plaats voor hoop en enthousiasme.

Zo heb ik ook alle sessies ervaren. Ik kwam elke sessie terug met meer vertrouwen in mezelf en de toekomst en de mogelijkheden. Ik werd zo blij van de coaching en van de nieuwe perspectieven die Lieneke bood. We hebben zoveel kunnen ontdekken en onderzoeken, veel breder dan mijn loopbaan alleen. Ik heb meer inzicht gekregen in de keuzes die ik in het verleden gemaakt heb, ook op persoonlijk vlak, in mijn kwaliteiten en interesses en in de obstakels die ik tegenkwam. Tijdens het traject heb ik de keuze kunnen maken om te stoppen bij mijn huidige werkgever. Ook heb ik drie mogelijke nieuwe werkrichtingen uitgebreid onderzocht en de keuze gemaakt om opnieuw te gaan studeren.

Al staat de deur nog altijd open, ik kan nu zelfstandig verder met mijn onderzoek en het maken van keuzes over mijn loopbaan. Het is zo fijn om te merken dat ik genoeg handvaten heb om dit te kunnen doen, zonder overweldigd te raken. Ik had zoveel regels en eisen in mijn hoofd over mezelf en mijn werkende leven. Lieneke heeft me echt geholpen om alles open te gooien en mezelf het experiment te gunnen. Lieneke is een empathische, realistische en motiverende coach. Ik vond het zelf enorm prettig dat er een duidelijke structuur was voor het loopbaantraject. Tegelijkertijd was er zoveel ruimte voor hetgeen waar ik behoefte aan had. Ik heb geleerd dat elke keuze informatie geeft, er is geen ‘juiste’ keuze en het is prima om dingen uit te proberen. Je kunt altijd weer nieuwe keuzes maken!