Leren-kiezen-blog-De-Keuzecoach-in-Libelle

De Keuzecoach in Libelle

Leuk! Een mooi artikel in Libelle over ‘Eerste hulp bij keuzestress’. Voor het artikel werd ik geïnterviewd over mijn werkwijze als keuzecoach en ik geef advies aan iedereen die twijfelt:

“Als iemand ontevreden is over zijn of haar leven of loopbaan en graag wil dat er iets verandert, betekent het altijd dat er keuzes te maken zijn. Dat brengt automatisch onzekerheid met zich mee en dat is niet altijd even prettig. Mensen zijn dan geneigd om een snelle en bekende oplossing te zoeken, om af te rekenen met het onzekere gevoel. Ik vraag mensen geduld en vertrouwen te hebben en toe te staan om het nog even niet te weten. Want alleen vanuit het ‘niet weten’ kunnen er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Dat heeft tijd nodig. Ik daag mensen uit te kiezen voor dat wat werkelijk bij hen past en help ze omgaan met de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Het is een moedig proces waarmee mensen zelf weer aan het roer van hun leven komen te staan.”

Lees het volledige artikel

Dit artikel verscheen in Libelle, nr. 47, 28 oktober t/m 3 november 2021 en werd ook online gepubliceerd. Het volledige artikel download je hier.
Download artikel

Hulp bij keuzestress

Loop jij ook rond met twijfels? Is er een lastige keuze waar je niet uitkomt? Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen, zodat jij ook leert kiezen en energie overhoudt voor de dingen waar je blij van wordt.