Leren-kiezen-blog-De-Keuzecoach-in-de-praktijk-Coachfinder

De Keuzecoach in de praktijk

Met welke vragen komen mensen naar De Keuzecoach? Voor Coachfinder schreef ik een artikel waarin ik antwoord geef op 3 veelgestelde vragen in mijn coachpraktijk.

Kiezen kost mij energie

“Ik vind het lastig om keuzes te maken. Ik twijfel over alles, dat deed ik vroeger ook al. Vooral de kleine, dagelijkse keuzes kosten mij energie. Ik laat me snel beïnvloeden door anderen. Hoe zorg ik ervoor dat ik minder twijfel en meer energie overhoud voor andere dingen?”

Ik wil me niet meer laten leiden door anderen

“De afgelopen maanden is er veel gebeurd: ik ben ontslagen, ik heb mijn relatie beëindigd en ben verhuisd. Ik zoek een nieuwe invulling voor de ruimte die is ontstaan in mijn leven. Ik wil me niet meer laten leiden door wat op mijn pad komt, of door wat anderen vinden. Hoe pak ik dat aan?”

Zal ik voor mezelf beginnen?

“Durf ik voor mezelf te beginnen, of solliciteer ik toch maar op een vaste baan? Of kies ik voor een combinatie van beide? Kortom: ga ik voor zekerheid, of volg ik mijn hart richting het onbekende?”

Het advies

Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op bovenstaande coachvragen? De antwoorden lees je in onderstaand artikel.
Download artikel

Kom kennis maken in mijn coachpraktijk

Sta je voor een lastige keuze? Wil je jezelf verder ontwikkelen en bewuste keuzes leren maken? Ik help je graag! Heb je vragen of wil je meer weten over wat ik als keuzecoach voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op voor meer informatie.

 

Het volledige E-book ‘Leef volgens je eigen plan’ van Coachfinder is te downloaden via: https://www.coachfinder.nl/artikel/lifecoaching-e-book-leef-volgens-je-eigen-plan-gratis/