coachfinder-artikel-keuzecoach

De keuzecoach in de praktijk

Met welke vragen komen mensen naar De keuzecoach? Voor Coachfinder schreef ik een artikel waarin ik antwoord geef op 3 veelgestelde vragen in mijn coachpraktijk.

Kiezen kost mij energie

“Ik vind het lastig om keuzes te maken. Ik twijfel over alles, dat deed ik vroeger ook al. Vooral de kleine, dagelijkse keuzes kosten mij energie. Ik laat me snel beïnvloeden door anderen. Hoe zorg ik ervoor dat ik minder twijfel en meer energie overhoud voor andere dingen?”

Ik wil me niet meer laten leiden door anderen

“De afgelopen maanden is er veel gebeurd: ik ben ontslagen, ik heb mijn relatie beëindigd en ben verhuisd. Ik zoek een nieuwe invulling voor de ruimte die is ontstaan in mijn leven. Ik wil me niet meer laten leiden door wat op mijn pad komt, of door wat anderen vinden. Hoe pak ik dat aan?”

Zal ik voor mezelf beginnen?

“Durf ik voor mezelf te beginnen, of solliciteer ik toch maar op een vaste baan? Of kies ik voor een combinatie van beide? Kortom: ga ik voor zekerheid, of volg ik mijn hart richting het onbekende?”

Het advies

Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op bovenstaande coachvragen? De antwoorden lees je in onderstaand artikel.
Download artikel

Welke keuze vind jij lastig om te maken?

Loop jij ook rond met twijfels? Is er een lastige keuze waar je niet uitkomt? Je hoeft het niet alleen te doen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we wat ik voor je kan betekenen zodat jij ook leert kiezen en energie overhoudt voor de dingen die je wel leuk vindt.

 

Het volledige E-book ‘Leef volgens je eigen plan’ van Coachfinder is te downloaden via: https://www.coachfinder.nl/artikel/lifecoaching-e-book-leef-volgens-je-eigen-plan-gratis/