Haal het beste uit jezelf met de TMA Methode

Je bent het meest gemotiveerd, succesvol en betrokken wanneer je werk doet dat aansluit bij je behoeften, talenten, capaciteiten en competenties. De TMA Methode maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken en is daarmee een uitstekend loopbaaninstrument.

Hoe werkt de TMA Methode?

Binnen de TMA Methode zijn er verschillende analyses die ingezet kunnen worden. De TMA Talentenanalyse meet 22 drijfveren en 44 talenten en brengt de ontwikkelbaarheid van 53 competenties in kaart. Je maakt de TMA Talentenanalyse online. Dit neemt ongeveer 5 kwartier in beslag. Na het maken van de TMA Talentenanalyse bespreken we de uitkomsten in een persoonlijk gesprek. Je ontvangt een rapportage die positief talent- en ontwikkelingsgericht geformuleerd is.

Voorbeeldrapportage TMA Talentenanalyse

De TMA Talentenanalyse kan aangevuld worden met de volgende onderdelen:

  • Competentie match: laat zien of je werk aansluit bij je persoonlijk profiel en geeft aan waar ontwikkelkansen liggen.
  • Competentie analyse: onderzoekt hoe je functioneert op je werk.
  • Capaciteiten analyse: meet je cognitieve capaciteiten.
  • Beroepsinteresse analyse: geeft aan in welke sectoren en activiteiten je geïnteresseerd bent en bij jouw profiel passen.

Weten wat de TMA Methode voor jou kan doen?

De TMA Methode is een waardevolle aanvulling op een loopbaantraject. Daarnaast vormt het de basis van de loopbaancheck. Wil je meer weten over de mogelijkheden die de TMA Methode je te bieden heeft bij jouw loopbaanvragen? Bel of mail me gerust voor meer informatie.