Levenskeuze – life coach Utrecht

To live is to choose. But to choose well, you must know who you are and what you stand for, where you want to go and why you want to get there. – Kofi Annan –

De keuzemogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Dat lijkt een luxe, maar het brengt ook grote verantwoordelijkheden met zich mee. Hoe ga je daarmee om? En hoe kom je erachter welke keuze het beste bij je past? Hoe ga je om met de consequenties en met verwachtingen van je omgeving?

Wil je jezelf beter leren kennen en van daaruit keuzes leren maken die passen bij het leven dat je wilt leiden? Life coaching helpt je hierbij. Als life coach bied ik jou een luisterend oor, een spiegel, inspiratie, een objectieve blik, een zetje in je rug, een reality check… Net wat nodig is in jouw situatie.

Keuzecheck

Maak een einde aan de keuzestress

Is dit ons droomhuis, of zoeken we nog even verder? Ga ik dit jaar die wereldreis maken, of stel ik dat nog even uit? Ga ik voor mezelf beginnen, of blijf ik in loondienst? Loop je al een tijdje rond met een dilemma en kom je er niet uit wat je moet kiezen? Heb je behoefte aan een objectieve kijk op jouw situatie? Kun je wel wat inspiratie en tips gebruiken om verder te komen in je zoektocht naar de juiste keuze? Kies dan voor de keuzecheck!

Werkwijze

Tijdens de keuzecheck bespreken we samen jouw situatie en brengen deze in kaart. Welke stappen heb je tot nu toe gezet? Welke opties heb je onderzocht? We zetten de feiten op een rijtje en onderzoeken waarom het nog niet lukt om een keuze te maken. Vervolgens bepalen we in welke fase van het keuzeproces je nu zit en kijken we welke volgende stap(pen) je kunt zetten om tot een weloverwogen, positieve en duurzame keuze te komen.

De keuzecheck bestaat uit 1 coachsessie van gemiddeld 1,5 tot 2 uur. De duur en inhoud van de sessie stemmen we af op de keuze, de vraag en de behoefte die je hebt.

Investering

Vanaf 195 euro

Plan jouw keuzecheck!

Ben je eraan toe een keuze te maken? Wil je support van een life coach in Utrecht om de laatste hobbels te nemen? Neem dan direct contact met me op om een intake te plannen. Heb je nog vragen? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Ja, ik wil een keuzecheck

Life coaching

Neem leiding over je leven en maak keuzes die echt bij je passen

Heb je ook weleens het gevoel dat je wordt geleefd? Ben je op zoek naar meer verdieping en voldoening in je leven? Heb je behoefte aan meer richting en structuur? Ben je moe van al die ballen die je in de lucht probeert te houden? Wil je concrete stappen zetten naar duurzame verandering?

Het vergt moed om bewust stil te staan bij het punt waarop je bent aanbeland in je leven. Om jezelf af te vragen waar het leven voor jou nou eigenlijk werkelijk over gaat. Om jezelf (nog) beter te leren kennen. Het vraagt lef om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, nieuwe keuzes te maken en te leren vertrouwen op je eigen kompas.

Je hoeft het niet alleen te doen. Als life coach help ik je als je bent vastgelopen, als er dingen in je leven zijn die je wilt veranderen, of als je wilt onderzoeken hoe je je leven zo kunt inrichten dat het beter past bij wie jij werkelijk bent.

Werkwijze

Met behulp van kritische vragen, inzichtgevende oefeningen, afwisselende opdrachten en wetenschappelijk onderbouwde methodieken help ik je een antwoord vinden op jouw persoonlijke coachvraag. Je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je kan en wat je nou eigenlijk echt wilt in je leven.

Tegelijkertijd leer je over het keuzeproces, over keuzestijlen en over keuzevalkuilen. Jouw coachtraject is daarmee niet alleen gericht op het vinden van een antwoord op je huidige coachvraag, maar ook op het vergroten van je keuzevaardigheid. Daarmee ben je goed voorbereid op alle keuzemomenten die in de toekomst nog op je pad zullen komen.

TMA Talentenanalyse

Binnen je coachtraject heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de inzichten die de TMA Talentenanalyse je geeft. De TMA Talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse te maken van je drijfveren en talenten. Belangrijke ankers bij het maken van keuzes voor nu en later.

Investering

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie, bepalen we het doel van jouw coachtraject en doe ik een voorstel voor de omvang, werkwijze en inhoud van de coaching. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 gesprekken nodig om je doel te bereiken. Een coachsessie duurt 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van wat nodig is. Kosten zijn 95 euro per uur.

Toe aan verandering?

Heb je vragen hoe life coaching je kan helpen, of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel of mail me gerust voor meer informatie.

Ja, ik wil life coaching

Leer de kunst van het kiezen

Als life coach help ik je niet alleen een antwoord vinden op jouw persoonlijke coachvraag. Ik heb me gespecialiseerd in het maken van keuzes en leer je daarom ook hoe je weloverwogen, positieve en duurzame keuzes maakt voor jouw leven. Zo weet je wat je te doen staat als je opnieuw voor een lastige keuze komt te staan. Wil je meer weten over de kunst van het kiezen? Ik geef regelmatig workshops en trainingen waarin je concreet aan de slag gaat met de keuze waar jij op dat moment mee worstelt.

Klaar om leiding te nemen over je leven?

Wil je weten wat ik als life coach voor jou kan betekenen? Heb je vragen over de keuzecheck of over hoe life coaching je kan helpen? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken