Levenskeuze

To live is to choose. But to choose well, you must know who you are and what you stand for, where you want to go and why you want to get there. – Kofi Annan –

De keuzemogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Dat lijkt een luxe, maar het brengt ook grote verantwoordelijkheden met zich mee. Hoe ga je daarmee om? En hoe kom je erachter welke keuze het beste bij je past? Hoe ga je om met de consequenties en met verwachtingen van je omgeving?

Wil je jezelf beter leren kennen en van daaruit keuzes leren maken die passen bij het leven dat je wilt leiden? Ik bied je een luisterend oor, een spiegel, inspiratie, een objectieve blik, een zetje in je rug, een reality check… Net wat nodig is in jouw situatie.

Life coaching: maak keuzes die echt bij je passen

Heb je moeite met het maken van keuzes? Ben je op zoek naar meer verdieping en voldoening in je leven? Ben je moe van al die ballen die je in de lucht probeert te houden? Wil je concrete stappen zetten naar duurzame verandering?

Het vergt moed om bewust stil te staan bij het punt waarop je bent aanbeland in je leven. Om jezelf af te vragen waar het leven voor jou werkelijk over gaat. Om jezelf (nog) beter te leren kennen. Het vraagt lef om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, nieuwe keuzes te maken en te leren vertrouwen op je eigen kompas. Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen!

Wat we gaan doen

Coaching is een investering in jezelf en in je toekomst. Omdat verandering en keuzes maken tijd vragen werk ik niet met losse sessies, maar met een coachtraject bestaande uit 6 coachsessies. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Tussen de coachsessies door ontvang je opdrachten voor thuis. En omdat iedereen anders is, stemmen we de exacte inhoud van je coachtraject af op jouw behoefte en situatie.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Klikt het, dan gaan we samen aan de slag! Met kritische vragen en inzichtgevende oefeningen help ik je een antwoord vinden op jouw persoonlijke coachvraag. Daarnaast ontdek je tijdens je coachtraject wie je bent, wat je kan en wat je nou eigenlijk echt wilt in je leven.

Ik daag je uit om te kiezen voor dat wat werkelijk klopt voor jou en ik help je omgaan met de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Je leert hoe een keuzeproces eruitziet en welke stappen je moet zetten om bewuste, positieve en duurzame keuzes te maken. Zo wordt keuzes maken leuker, makkelijker en je houdt meer tijd en energie over voor de dingen waar je echt blij van wordt.

Investering

840 euro (incl. btw)

Tijd voor nieuwe keuzes?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je vragen over het coachtraject? Bel of mail me gerust voor meer informatie.

Vrijblijvend kennismaken