Loopbaankeuze

Begin ik voor mezelf of blijf ik voor mijn baas werken? Solliciteer ik voor eenzelfde functie of gooi ik het roer om? Mijn werk is best leuk, maar past het wel écht bij mij? Ik wil nieuwe dingen leren, maar waar kan ik me het beste in ontwikkelen? Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Zo maar wat loopbaanvragen waar de loopbaancheck of het loopbaantraject je bij kunnen helpen.

De loopbaancheck bestaat uit 3 coachsessies, waarin je met de TMA methode in korte tijd inzicht krijgt in jouw drijfveren, talenten en mogelijkheden.

Het loopbaantraject is een coachprogramma waarin ik je in 8 sessies begeleid naar een passend antwoord op jouw persoonlijke loopbaanvraag. Je bepaalt niet alleen de koers voor je loopbaan, je werkt ook aan je persoonlijke ontwikkeling en je leert hoe je gemakkelijker de juiste keuzes maakt. Met de TMA Methode krijg je meer zicht op wie je bent en waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. En je ontdekt in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt.

Neem contact op

Wil je weten wat ik als loopbaancoach voor jou kan betekenen? Heb je vragen over de inhoud of het verloop van de loopbaancheck of het loopbaantrajectBel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.