Loopbaankeuze

Begin ik voor mezelf of blijf ik voor mijn baas werken? Solliciteer ik voor eenzelfde functie of gooi ik het roer om? Mijn werk is best leuk, maar past het wel écht bij mij? Ik wil nieuwe dingen leren, maar waar kan ik me het beste in ontwikkelen? Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Zo maar wat loopbaanvragen waar de loopbaancheck of een loopbaantraject je bij kunnen helpen.

Met de loopbaancheck krijg je met behulp van de TMA methode in korte tijd inzicht in jouw drijfveren, talenten en mogelijkheden.

Het loopbaantraject bestaat uit meerdere coachsessies waarin ik je begeleid naar een passend antwoord op jouw persoonlijke loopbaanvraag. Met de TMA Methode krijg je meer zicht op wie je bent en waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. En je ontdekt in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt. Daarnaast leer je hoe je gemakkelijker de juiste keuzes maakt.

Neem contact op

Wil je weten wat ik als loopbaancoach voor jou kan betekenen? Heb je vragen over de inhoud of het verloop van de loopbaancheck of het loopbaantrajectBel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.