Loopbaankeuze – loopbaancoach Utrecht

You’ve got to find what you love. So keep looking until you find it. Don’t settle. – Steve Jobs –

Begin ik voor mezelf of blijf ik voor mijn baas werken? Solliciteer ik voor eenzelfde functie of gooi ik het roer om? Mijn werk is best leuk, maar past het nog wel echt bij mij? Ik wil nieuwe dingen leren, maar waar kan ik me het beste in ontwikkelen? Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé? Als loopbaancoach help ik je graag het antwoord vinden op jouw persoonlijke loopbaanvraag.

Loopbaancheck

Een APK voor je carrière

De loopbaancheck biedt je in korte tijd een grondige reflectie op je huidige situatie. Of je nu in loondienst bent, werk zoekt of een eigen onderneming hebt. Met behulp van de TMA Methode kom je erachter op welke plek je het beste tot je recht komt.

Werkwijze

Tijdens de intake stellen we het doel van jouw loopbaancheck vast. Vervolgens maak je thuis online de TMA Talentenanalyse. We bespreken in een persoonlijk gesprek de uitkomsten en stellen indien gewenst een competentieprofiel vast voor je huidige en/of gewenste werkzaamheden. Deze wordt daarna gematcht met jouw persoonlijk profiel. Zo zie je in één oogopslag of het werk dat je doet of wilt gaan doen past bij wie je daadwerkelijk bent.

Wat krijg ik?

  • TMA Talentenanalyse: jouw drijfveren en talenten in kaart
  • Ontwikkeladvies ten aanzien van 53 competenties
  • Uitgebreide rapportage met de resultaten
  • Optioneel: competentiematch, capaciteiten- en/of beroepsinteresse analyse

Voorbeeldrapportage TMA Talentenanalyse

Resultaat

Aan het eind van de loopbaancheck weet je:

  • wat je talenten, drijfveren en competenties zijn
  • wat je kwaliteiten en valkuilen zijn
  • waar ruimte zit om te groeien
  • wat je leer- en ontwikkelstijl is
  • wat je ideale werkomgeving is

Investering

Vanaf 595 euro

Plan jouw loopbaancheck!

Wil je met een frisse blik naar jouw loopbaan kijken? Ben je nieuwsgierig naar je drijfveren, talenten en mogelijkheden? Neem dan direct contact met me op om een intake te plannen. Heb je nog vragen? Wil je weten wat ik als loopbaancoach voor je kan betekenen? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Ja, ik wil een loopbaancheck

Loopbaantraject

Doen wat bij je past

Je bent het meest gemotiveerd, succesvol en betrokken wanneer je werk doet dat aansluit bij je talenten, waarden en visie. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je het antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou eigenlijk echt voor mijn carrière? Investeer dan nu in je toekomst en kies voor een loopbaantraject.

Een loopbaantraject is een intensief coachtraject waarbij je in een periode van 3 tot 6 maanden uitgebreid stilstaat bij je leven en loopbaan tot nu toe en je dromen voor de toekomst. Je onderzoekt welke mogelijkheden er zijn en zet concrete stappen om je wensen te realiseren. Je leert bewuste keuzes maken en het lef te tonen om de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen te dragen. Daarmee ben je gelijk goed voorbereid op alle keuzemomenten die in de toekomst nog op je pad komen.

Werkwijze

Met behulp van kritische vragen, inzichtgevende oefeningen, afwisselende opdrachten en wetenschappelijk onderbouwde methodieken help ik je een antwoord vinden op jouw persoonlijke loopbaanvraag. Als loopbaancoach daag ik je uit naar jezelf te kijken. Ik inspireer je en moedig je aan om concrete stappen te zetten richting werk dat je voldoening geeft. Werk waar je energie van krijgt en dat past bij wie je daadwerkelijk bent.

Het loopbaantraject is opgebouwd vanuit 3 pijlers:
1. Bewustwording: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nou echt?
2. Kiezen: weloverwogen en duurzame keuzes (leren) maken
3. Actie: doelen stellen, plannen maken en uitvoeren

Daarnaast werk ik met de TMA Methode. Deze methode maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door inzicht te geven in je talenten, competenties, interesses en capaciteiten. Je ontdekt waar je energie van krijgt en in welke omgeving je het beste tot je recht komt.

Voorbeeldrapportage TMA Talentenanalyse

Investering

Een loopbaantraject is maatwerk. Gemiddeld bestaat een loopbaantraject uit 6 tot 10 coachsessies, een TMA Talentenanalyse en een eindgesprek. Tussen de sessies door ontvang je opdrachten om thuis uit te voeren. Tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw situatie en bepalen het doel van jouw loopbaantraject. Na afloop doe ik een voorstel voor de omvang, werkwijze en inhoud van het traject en weet je wat de kosten zullen zijn.

Tijd voor iets anders?

Wil je weten wat ik als loopbaancoach voor je kan betekenen? Heb je vragen over het loopbaantraject? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Ja, ik wil een loopbaantraject

De TMA Methode helpt je loopbaankeuzes maken

Met de TMA Methode krijg je meer zicht op wie je bent, wat je sterke punten zijn en waar je kansen en mogelijkheden liggen. Ook ontdek je in welke werkomgeving je het beste tot je recht komt. De inzichten die de TMA analyses je geven helpen je betere keuzes te maken. Voor je loopbaan, maar ook voor je verdere leven.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Wil je weten wat ik als loopbaancoach voor jou kan betekenen? Heb je vragen over de loopbaancheck of een loopbaantraject? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie. Het is ook mogelijk losse loopbaansessies te boeken. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend kennismaken