Training ‘De kunst van het kiezen’

Sta je voor een lastige keuze? Vind je het moeilijk om te bepalen welke stappen je moet zetten om de knoop door te hakken? Tijdens de training ‘De kunst van het kiezen’ gaan we in een kleine groep aan de slag met de keuze waar jij nu voor staat. Je leert over het keuzeproces, over de keuzevalkuilen en je analyseert waarom het (nog) niet lukt om een keuze te maken. Je krijgt handvatten en een flinke dosis inspiratie om jouw keuzeproces in goede banen te leiden en de knoop nu eindelijk eens door te gaan hakken.

Jouw persoonlijk keuzeproces staat centraal

De training ‘De kunst van het kiezen’ helpt je verder te komen in jouw persoonlijk keuzeproces. Je leert wat er nodig is bij het maken van belangrijke keuzes die passen bij wie jij bent en wat jij echt wilt. Verwacht een inspirerende en informatieve dag waarop je concrete stappen zet naar een bewuste en duurzame keuze en waarbij je jouw keuzevaardigheid (verder) ontwikkelt.

Voor wie

Deze training is voor iedereen die moeite heeft met het maken van keuzes, rondloopt met twijfels en genoeg heeft van keuzestress. Voor iedereen die eraan toe is concrete stappen te zetten op weg naar een weloverwogen en authentieke keuze en die zijn/haar keuzevaardigheid wil verbeteren.

Praktisch

Wil je verder komen in je keuzeproces en afrekenen met keuzestress? Doe dan ook mee aan deze training!

Locatie: Utrecht
Datum: datum volgt
Tijd: 10.00-16.00 uur
Prijs: 195 euro, inclusief lunch

Aanmelden kan via de mail.

Contact

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Heb je vragen over de inhoud of het verloop van deze training? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.

“Ik heb de training ‘de kunst van het kiezen’ gevolgd, omdat ik op het punt ben beland waar ik kan kiezen voor een leuke en uitdagende baan, maar door mijn brede interesse resulteert deze mogelijkheid eerder in verlamming dan in actie. De vraag waarmee ik bij Lieneke kwam was ‘hoe zoek ik een nieuwe baan’, en die werd onder begeleiding van Lieneke al snel aangepast tot ‘Wat wordt mijn volgende baan?’. Tijdens de training ben ik erachter gekomen dat ik nog veel over mezelf kan leren. Dat keuzes maken met zelfkennis te maken heeft, en met het uitzoeken wat de consequenties van je keuze-opties zijn. Dat keuzes maken bestaat uit een aantal fasen en ik weet nu in welke fase van het keuzeproces ik zit. Lieneke geeft veel ruimte, ze is heel snel in het benoemen van ontwijk- en vluchtgedrag, zonder daarbij aanvallend over te komen. Ik kan deze training aan iedereen aanraden die keuzestress ervaart: kies voor deze training.” Hans (39), Utrecht

 

Ik heb deelgenomen aan de training omdat ik het moeilijk vind om keuzes te maken, zowel qua werk als op persoonlijk vlak. Ik ben tot het inzicht gekomen dat het maken van een belangrijke keuze soms veel energie vergt, en dat een goede keuze aansluit bij wie je echt bent en wat je echt belangrijk vindt. Door je dilemma’s met anderen te delen, realiseer je je dat het maken van de juiste keuze soms ook gewoon moelijk is, en dat je niet de enige bent die ermee worstelt. Lieneke geeft hier als coach op een fijne manier sturing aan, geeft nuttige tips, en zorgt voor een prettige en open sfeer waarin je jezelf durft bloot te stellen. Thim (36), Utrecht