De kunst van het kiezen

Doubt kills more dreams than failure ever will. – Suzy Kassem –

Ben je een eeuwige twijfelaar? Heb je last van keuzestress? Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij de keuze(s) waar je op dit moment mee worstelt? Zou je graag meer willen weten over keuzeprocessen, keuzestijlen en over valkuilen bij het kiezen? Ben je benieuwd hoe je authentieke, positieve en duurzame keuzes kunt maken? Ik heb goed nieuws voor je, want kiezen is een vaardigheid die je kunt leren!

Workshop ‘De kunst van het kiezen’

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst maak je kennis met de kunst van het kiezen. Ik leer je wat er nodig is om goede keuzes te maken en je ontdekt waarom het soms zo lastig is te kiezen. Je brengt jouw eigen keuzevraag in en wisselt ervaringen uit met andere deelnemers. Je gaat naar huis met handige tips die jou helpen de knoop door te hakken.

Data 2022:
– Woensdag 9 maart van 09.30 – 12.00 uur
– Dinsdag 18 mei van 19.00 – 21.30 uur
– Vrijdag 23 september van 13.30 – 16.00 uur

Locatie:
Utrecht

Investering:
47 euro

Ja, ik doe mee!

Training ‘De kunst van het kiezen’

In de 2-daagse training ‘De kunst van het kiezen’ ga je in een kleine groep concreet aan de slag met de lastige keuze waar je nu voor staat. Je leert hoe je authentieke, positieve en duurzame keuzes maakt, hoe een keuzeproces eruit ziet, welke keuzestijlen er zijn en hoe je valkuilen vermijdt. Aan het eind van de training weet je wat je te doen staat en welke concrete stappen je eventueel nog moet zetten om tot een keuze te komen.

Data 2022:
– 18 en 19 maart
– 28 en 29 oktober

Locatie:
Utrecht

Investering:
495 euro

Ja, ik doe mee!

Ja! Leer mij de kunst van het kiezen

Ben je geïnteresseerd in een workshop of training op maat, specifiek gericht op jouw organisatie en situatie? Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie