De kunst van het kiezen

Doubt kills more dreams than failure ever will. – Suzy Kassem –

Ben je een eeuwige twijfelaar? Heb je last van keuzestress? Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij de keuze(s) waar je op dit moment mee worstelt? Zou je graag meer willen weten over keuzeprocessen, keuzestijlen en over valkuilen bij het kiezen? Ben je benieuwd hoe je authentieke, positieve en duurzame keuzes kunt maken? Ik heb goed nieuws voor je, want kiezen is een vaardigheid die je kunt leren!

Workshop ‘De kunst van het kiezen’

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst maak je kennis met de kunst van het kiezen. Ik leer je wat er nodig is om goede keuzes te maken en je ontdekt waarom het soms zo lastig is te kiezen. Je brengt jouw eigen keuzevraag in en wisselt ervaringen uit met andere deelnemers. Je gaat naar huis met handige tips die jou helpen de knoop door te hakken.

Datum:
Dinsdag 25 januari van 19.00 – 21.30 uur

Locatie:
Utrecht

Investering:
47 euro

Corona:
Gelukkig mogen we elkaar weer live ontmoeten! Om dat voor iedereen op een veilige manier te kunnen faciliteren vindt de workshop plaats in een ruimte waar we 1,5 meter afstand kunnen houden. Mocht je je hebben aangemeld en Corona klachten ontwikkelen, in quarantaine moeten, of je om een andere reden zorgen maakt over Corona, kan je je inschrijving doorschuiven naar een volgende keer of je geld terugkrijgen.

Ja, ik doe mee!

Training ‘De kunst van het kiezen’

In de training ‘De kunst van het kiezen’ ga je in een kleine groep concreet aan de slag met de lastige keuze waar je nu voor staat. Je leert hoe je authentieke, positieve en duurzame keuzes maakt, hoe het keuzeproces eruit ziet, welke keuzestijlen er zijn en hoe je valkuilen vermijdt. Aan het eind van de training weet je wat je te doen staat en welke concrete stappen je eventueel nog moet zetten om tot een keuze te komen.

Datum 2022:
Wordt gepland

Ja! Leer mij de kunst van het kiezen

Ben je geïnteresseerd in een workshop of training op maat, specifiek gericht op jouw organisatie en situatie? Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie