De kunst van het kiezen: workshop en training

Doubt kills more dreams than failure ever will. – Suzy Kassem –

Ben je een eeuwige twijfelaar? Heb je last van keuzestress? Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij de keuze(s) waar je op dit moment mee worstelt? Zou je graag meer willen weten over keuzeprocessen, keuzestijlen en over valkuilen bij het kiezen? Ben je benieuwd hoe je authentieke, positieve en duurzame keuzes kunt maken? Ik heb goed nieuws voor je, want kiezen is een vaardigheid die je kunt leren!Workshop ‘De kunst van het kiezen’

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst maak je kennis met de kunst van het kiezen. Ik leer je wat er nodig is om goede keuzes te maken en je ontdekt waarom het soms zo lastig is te kiezen. Je brengt jouw eigen keuzevraag in en wisselt ervaringen uit met andere deelnemers. Je gaat naar huis met handige tips die jou helpen de knoop door te hakken.

Data
– Dinsdag 17 mei 2022 van 19.00 – 21.30 uur (vol, reservelijst mogelijk)
– Vrijdag 23 september 2022 van 13.30 – 16.00 uur

Locatie
Utrecht

Investering
47 euro

Ja, ik doe mee!


Training ‘De kunst van het kiezen’

In deze tweedaagse training gaan we (nog) meer de diepte in. Je leert hoe een keuzeproces eruit ziet, welke keuzestijlen er zijn en hoe je deze inzet. Je ontdekt wat jouw belangrijkste waarden zijn en wat jouw visie is op de toekomst, zodat je van daaruit nieuwe, krachtige keuzes kunt maken.

Data
– 22 en 23 april 2022
– 28 en 29 oktober 2022

Locatie
Utrecht

Investering
495 euro

Lees meer!


Ja! Leer mij de kunst van het kiezen

Ben je geïnteresseerd in een workshop of training op maat, specifiek gericht op jouw organisatie en situatie? Neem dan gerust contact met me op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie