Loopbaantraject

Loop je vast in je huidige baan? Twijfel je of je wel op de juiste plek zit? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je je heroriënteren op je loopbaan? Wil je onderzoeken wat je talenten en drijfveren zijn en het antwoord vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou echt voor mijn carrière? Kies dan voor een loopbaantraject.

Doen wat bij je past

Tijdens een loopbaantraject werken we gestructureerd toe naar een passend antwoord op jouw persoonlijke loopbaanvraag. Ik daag je uit om naar jezelf te kijken, inspireer je en moedig je aan om concrete stappen te zetten richting werk dat je voldoening geeft, waar je energie van krijgt en dat past bij wie je daadwerkelijk bent.

Het loopbaantraject is opgebouwd uit drie onderdelen:

 1. Bewustwording: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik nou echt?
 2. Kiezen: weloverwogen en duurzame keuzes (leren) maken
 3. Actie: doelen stellen, plannen maken en uitvoeren

Loopbaankeuzes overzichtelijk met de TMA Methode

Binnen je loopbaantraject heb je de mogelijkheid gebruik te maken van de verschillende analyses van de TMA Methode. De TMA Methode maakt loopbaankeuzes overzichtelijk door een concreet inzicht in talenten, competenties, interesses en capaciteiten. Je ontdekt waar je energie van krijgt en in welke omgeving je het beste tot je recht komt.

Resultaat loopbaantraject

 • Een antwoord op jouw persoonlijke loopbaanvraag
 • Een goed onderbouwde en duurzame loopbaankeuze
 • Meer zelfkennis: dit ben ik, dit kan ik en dit wil ik
 • Gemakkelijker de juiste keuzes kunnen maken

Voor wie?

Dit loopbaantraject past bij jou als je:

 • toe bent aan een nieuwe uitdaging op je werk
 • een carrièreswitch overweegt
 • geen voldoening (meer) haalt uit je werk
 • op zoek bent naar een baan die aansluit bij je drijfveren en talenten
 • wilt ontdekken welke beroepen passen bij je persoonlijk profiel en interesse

Investering

Een coachsessie kost 95 euro per uur, inclusief btw*. Natuurlijk is het belangrijk dat we een klik hebben. Daarom start ik een loopbaantraject altijd met een kennismakingsgesprek. Deze is gratis en vrijblijvend.  Tijdens de kennismaking verkennen we jouw persoonlijke loopbaanvraag en doe ik je een voorstel voor de inhoud en omvang van jouw loopbaantraject. Een loopbaantraject bestaat gemiddeld uit 6 tot 10 coachsessies van 1 – 1,5 uur.

Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ik help je graag!

Wil je weten of een loopbaantraject bij je past? Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. Bel of mail me voor meer informatie.

 

* Zakelijk gelden andere tarieven.