Workshop ‘De kunst van het kiezen’

Loop je rond met twijfels of sta je voor een lastige keuze? Wil je leren hoe je gemakkelijker betere keuzes kunt maken? Deze workshop is een introductie op de kunst van het kiezen. Vertrekpunt is de keuze of het dilemma waar jij nu voor staat.

Tips & trics

Tijdens een inspirerende bijeenkomst breng je jouw keuzevraag in en krijg je handvatten om een weloverwogen en duurzame keuze te maken. Je wisselt ervaringen uit met andere deelnemers en je gaat naar huis met handige tips & tricks. Zodat je een keuze kunt maken die helemaal past bij wie jij bent en waar je helemaal achter kunt staan.

Voor wie

Ben je nieuwsgierig naar de kunst van het kiezen? Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij het maken van de keuze waar je nu voor staat? Deze workshop is voor iedereen die moeite heeft met het maken van keuzes, rondloopt met twijfels, genoeg heeft van keuzestress en benieuwd is hoe je je keuzevaardigheid kunt verbeteren.

Praktisch

Deze workshop geef ik meerdere keren per jaar op festivals en voor organisaties. Geïnteresseerd in een workshop bij jouw organisatie of festival of zoek je naar de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop? Bel of mail me met je contactgegevens, dan neem ik contact met je op over de mogelijkheden.

Contact

Heb je vragen over de inhoud of het verloop van deze workshop? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.

Praktisch en herkenbaar, gelijk toepasbaar. Deze tips gaan me rust geven – deelnemer keuzeworkshop voor de Broekriem 2018

Lieneke, super inspirerend en verhelderend. Heel fijn om naar je te luisteren. Veel nieuwe inzichten! – deelnemer keuzeworkshop voor de Broekriem 2018

Fijne workshop met veel interactie en een ontspannen sfeer. Top! – deelnemer keuzeworkshop voor de Broekriem 2018

De keuzestress wordt absoluut minder na deze dag – deelnemer keuzeworkshop voor de Broekriem 2016

Slimme en fijne sessie. Goed dat je zoveel ervaring hebt – deelnemer keuzeworkshop tijdens Choicemakersfestival 2016

Duidelijk, spontaan, open, prettig om naar je te luisteren – deelnemer keuzeworkshop tijdens Choicemakersfestival 2015

Leuk, inspirerend, pakkend en herkenbaar. Fijn interactief – deelnemer keuzeworkshop tijdens Gave Dingen Doen 2015