De keuzecheck

Is dit ons droomhuis, of zoeken we nog even verder? Ga ik dit jaar die wereldreis maken, of stel ik dat nog even uit? Willen we nog een kindje, of houden we het bij twee? Ga ik voor mezelf beginnen, of blijf ik in loondienst?

Loop je al een tijdje rond met een dilemma en kom je er niet uit wat je moet kiezen? Heb je behoefte aan een objectieve kijk op jouw situatie? Kun je wel wat inspiratie en tips gebruiken om verder te komen in je zoektocht naar de juiste keuze? Kies dan voor de keuzecheck!

Alles op een rij

Tijdens de keuzecheck bespreken we je situatie en brengen deze in kaart. Welke stappen heb je tot nu toe gezet? Welke opties heb je onderzocht? Waar loop je tegenaan? Wat maakt deze keuze zo lastig? We zetten de feiten op een rij en onderzoeken je mogelijkheden. Aan het eind van de sessie weet je wat je te doen staat en ben je klaar om de juiste keuze te maken!

Dat wat nodig is

Ik bied jou een klankbord, een spiegel, inspiratie, een objectieve blik, tips & tricks, een zetje in je rug, een reality check… Net wat nodig is in jouw situatie. Met mijn kritische vragen en heldere aanpak kom je tot een goed gemotiveerde keuze waar je helemaal achter kunt staan.

Voor wie

Je loopt al een tijdje rond met een dilemma op het gebied van leven of werk. Je hebt al wel een idee wat je opties zijn, maar iets houdt je nog tegen om een keuze te maken. Je twijfelt, je voelt je onrustig. Het houdt je bezig.

Ben je het malen zat? Ben je eraan toe om een volgende stap te zetten? Kies dan voor de keuzecheck en hak die knoop door.

Hulp bij jouw keuze

Heb je vragen over de keuzecheck? Wil je weten hoe ik je bij jouw keuze kan helpen? Bel of mail me geheel vrijblijvend voor meer informatie.